nedjeljno popodne

MURSKO SREDIŠĆE Ne propustite natjecanje u pečenju kolača i Promenadni koncert

Natjecanje u pečenju proštenjskih kolača, te Promenadni koncert uz zvukove puhačkog orkestra i plesne korake mažoretkinja očekuje vas danas, 23. lipnja u Murskom Središću

U 16 sati očekuje nas Natjecanje u pečenju proštenjskih kolača. Tročlani žiri će kušati kolače, te odlučiti koje tri vrste su najbolje, ali i koji kolač je najmaštovitiji. Grad Mursko Središće osigurava novčane nagrade za prva tri mjesta, dok za najmaštovitiji kolač Terme Sveti Martin daruju noćenje s doručkom i kupanje za dvije osobe. 
Grad Mursko Središće i Općina Mala Subotica potpisali su Sporazum o partnerstvu i suradnji u vidu zajedničkog nastupa kulturnih društava.


Suradnja će se nastaviti i ove godine, pa će se na Šetnici svete Barbare, u nedjelju 23. lipnja u 17 sati, u organizaciji Gradskog puhačkog orkestra Mursko Središće održati Promenadni koncert.


Riječ je o još jednom u nizu događaja u sklopu manifestacije Ljeto uz Muru. Osim gradskog puhačkog orkestra na ljetnoj pozornici nastupit će i Puhački orkestar Općine Male Subotice, Mažoretkinje Murskog Središća te Mažoretkinje Općine Mala Subotica. Pozivamo građane da uživaju u sjajnim izvedbama puhačkih orkestara i mažoretkinja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije