talentirana rukometašica

MURSKO SREDIŠĆE Mlada rukometašica Ena Vuri ostvaruje zavidne rezultate – čestitao joj i gradonačelnik

Ena je najbolji strijelac u Hrvatskoj prema statistici Hrvatskog rukometnog saveza

Ena Vuri iz Murskog Središća ostvaruje zavidne rezultate u svojoj kategoriji U11, te isto tako nastupa u kategoriji U13 gdje ima mjesto u prvom sastavu na svim utakmicama u Ženskom rukometnom klubu „Zrinski“ iz Čakovca.

U sezoni 2023/2024 kategorije U11 Ena je najbolji strijelac u Hrvatskoj prema statistici Hrvatskog rukometnog saveza. Isto tako, članica je ŠŠK KONDOR Mursko Središće s kojim odlazi na brojna natjecanja i gdje također ostvaruje lijepe rezultate.

Danas, 10. lipnja 2024. godine gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak upriličio je prijem za Enu Vuri te joj osobno čestitao na ostvarenim rezultatima. Zaželio joj je puno uspjeha u daljnjem radu za što je potrebno puno čvrstog i teškog rada, puno odricanja, neizmjerne potpore roditelja kao i lokalne zajednice to jest Grada.

Ena je zahvalila gradonačelniku i Gradu na donaciji za odlazak na državno prvenstvo rukometa u Poreč kao i na riječima podrške. Prijemu su uz Enu prisustvovali i njezini roditelji te stariji brat koji je također odličan rukometaš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije