SAMO SPORTIVA

FOTO Počeo tjedan promicanja tjelesne aktivnosti: Mursko Središće oživjelo sportskim duhom

Danas se u Murskom Središću održao prvi dan sportskih aktivnosti u sklopu Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti, poznatog kao 'Move week'

U organizaciji Turističke zajednice područja Mura i Gorice, Grada Mursko Središće te Udruge Sportske rekreacije ‘Sport za sve’ Mursko Središće, održan je prvi sportski dan u sklopu tjedna promicanja tjelesne aktivnosti.

Članice udruge Sportske rekreacije pripremile su raznovrsne sportske aktivnosti za sve sudionike bez obzira na dob.

Kroz cijeli tjedan, sudionici imaju priliku sudjelovati u nordijskom hodanju, pilatesu i brojnim drugim sportskim disciplinama, s ciljem poticanja tjelesne aktivnosti i zdravog načina života.

Na samom početku, prigodnim riječima obratio se gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, a i on sam sudjelovao je u raznim sportskim aktivnostima!

Također, tajnica udruge Anica Varga istaknula je kako je cilj ovog tjedna potaknuti djecu i odrasle na bavljenje sportom i rekreacijom te im pružiti svijest o važnosti tjelesne aktivnosti za zdravlje, naglašavajući važnost programa.

Ovim programom, zajedno radeći, članice nastoje potaknuti mještane na aktivniji i zdraviji način života, gradeći temelje za budućnost zdravije generacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije