grad mursko središće

NEDJELJA U GRADU RUDARA Ribolov, Međunarodni dan obitelji i legendarne Črne strele

Uz bogat program za djecu i mlade, one starije zabavljali su članovi KUD-a Mura Mursko Središće i legendarne Črne strele

Nakon subote koja je bila bogata događajima u Murskom Središću, nedjelju završavaju natjecanjem lova ribe udicom na plovak treće zone koja obuhvaća Međimursku, Varaždinsku i Koprivničko-Križevačku županiju.

Podjela medalja i pehara održala se na ŠRC Zalešće u Murskom Središću, a sudjelovala su ribolovna društva koja su stekla pravo kroz izlučna natjecanja kroz godinu. Nagrade su podijeljene u četiri kategorije seniori, seniorke, juniori i juniorke, a uručio ih je gradonačelnik grada Mursko Središće – Dražen Srpak.

U isto vrijeme dok su ribiči primali svoje nagrade na Šetnici svete Barbare Udruga udomitelja djece Međimurja u suradnji s Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Područni ured Čakovec i uz pokroviteljstvo Grada Mursko Središće obilježila je Međunarodni dan obitelji i Nacionalni dan udomiteljstva.

Uz bogat program za djecu i mlade, one starije zabavljali su članovi KUD-a Mura Mursko Središće i legendarne Črne strele. Gradonačelnik grada Mursko Središće još jednom je zahvalio Udruzi udomitelja djece Međimurja na predanom radu i napomenuo kako su upravo zahvaljujući njima mnoga djeca izvedena na pravi put.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije