Što smo, kaj smo i kak kuhamo?

UVOD U DANE GRADA Mjesni odbor Mursko Središće pripremio najbolje jelo – kotlovinu

Gastro manifestacija pod nazivom „Što smo, kaj smo i kak kuhamo“ održao se kao uvod u Dane Grada i Ljeto uz Muru

Članovi mjesnih odbora od ranih jutarnjih sati na Šetnici svete Barbare počeli su s pripremom ukusnih jela kako bi ih završili na vrijeme.

Prije podjele jela tročlani žiri koji su ove godine činili Jasminka Levačić, Dijana Farkaš i Antun Šimunić isprobali su svih šest jela, te odlučili da je ove godine najbolje jelo pripremio Mjesni odbor Mursko Središće – kotlovinu s mesom i povrćem.

Pobjednicima kulinarskog natjecanja gradonačelnik Dražen Srpak i žiri uručili su medalje. Sva jela koja su pripremili Mjesni odbori zaista su bila odlična što je i dokaz da su se podijelila u vrlo kratkom roku. Događaj su posjetili brojni građani koje su uz izvrsne gastro delicije dodatno zabavljali tamburaški sastav “Prim”.

Uz tamburaše, jelo i piće za sve, posjetitelji su uživali u slasnim domaćim jelima koja su bila za sve besplatna, a piće i jelo financirao je Grad Mursko Središće kao i svake godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije