povodom uskrsa

MURSKO SREDIŠĆE Umirovljenici svoje bonove mogu koristiti od 11. ožujka

Grad Mursko Središće i ove godine daruje bonove za Uskrs umirovljenicima s područja grada Mursko Središće

Pravo na Uskrsnicu (bon) ostvaruju svi umirovljenici s područja grada Mursko Središće kojima je zbroj mirovina (prihoda) manji od 500 EUR i to po sljedećim kriterijima: Mirovine (prihodi) do 290 EUR = bon u vrijednosti od 30 EUR, Mirovine (prihodi) od 291 EUR do 400 EUR = bon u vrijednosti od 25 EUR, Mirovine (prihodi) od 401 EUR do 500 EUR = bon u vrijednosti od 20 EUR.

Uz gore navedene bonove umirovljenici koji ostvaruju pravo na dodjelu bonova dobiti će i bon u vrijednosti od 20 EUR koji će moći iskoristiti u mesnici Mihalić u Murskom Središću.

Potvrde o visini mirovine za stjecanje prava na uskrsnicu za 2024. godini umirovljenici ne trebaju dostavljati Podružnici umirovljenika ako su iste dostavili za dobivanje bonova za božićnice. Ukoliko će se prijavljivati umirovljenici koji nisu ostvarili pravo na božićnicu u 2023. godini, a ispunjavaju uvjete za dobivanje uskrsnice potvrde o visini mirovine dostavljaju u Podružnicu umirovljenika Mursko Središće. 

Pravo na dobivanje bonove u iznosu od 30 EUR u Trgovini KTC i 20 EUR u Mesnici Mihalić povodom uskršnjih blagdana ostvaruju i osobe s područja grada Mursko Središće starije od 65 godina bez primanja redovite mirovine, osobe starije od 65 godina koju su primatelji nacionalne naknade, zajamčene minimalne naknade ili koje su bez prihoda.

Obavještavaju se umirovljenici s područja grada Mursko Središće da će Grad Mursko Središće dostaviti popis umirovljenika koji su ostvarili pravo na bon trgovini KTC d.d. u Murskom Središću i Mesnici Mihalić, a umirovljenici od ponedjeljka, 11. ožujka 2024. godine bonove mogu iskoristiti u navedenoj trgovini i mesnici evidentirajući se pritom na blagajni u trgovini KTC d.d. i Mesnici Mihalić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije