STRUČNI KOLEGIJ GRADONAČELNIKA

MURSKO SREDIŠĆE Gradonačelnik Srpak donio 7 zaključaka – evo o čemu se radi

Gradonačelnik Dražen Srpak na stručnom kolegiju donio je 7 zaključaka

1. S.B. –  temeljem podnesene zamolbe za financiranje terapije u tvrtki Angerona d.o.o. za dijete koje je u Spektru autizma odobrava se sufinanciranje istog i to u iznosu od 55,00 mjesečno odnosno 50% od ukupnog iznosa do kraja 2024. godine.

2.Zadužuje se savjetnik za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za pokretanje postupka jednostavne nabave za postavljanje rasvjete na sportskom terenu NK „Plavi“ Peklenica.

3.Počasni Bleiburški vod – odobrava se pokroviteljstvo u iznosu od 150,00 eura za obilježavanje 79. obljetnice Bleiburške tragedije i Križnog puta hrvatskog naroda. 

4.Ogranak Matice hrvatske u Čakovcu – temeljem podnesene ponude prihvaća se kupnja dvije knjige naslova „Razvoj kompleksa čakovečkog pavlinskog samostana“ po cijeni od 45,00 eura po primjerku te deset komada knjiga naslova „Međimurci u svjetskim ratovima“ po cijeni od 13,27 eura po primjerku i to za potrebe Gradske knjižnice i čitaonice Mursko Središće.

5.Ana Duga – odobrava se isplata novčanih sredstava u iznosu od 100,00 eura za pomoć kod liječenja bolesnih kćeri Doris Duga i Melani Živko

6.VMO Hlapičina – prima se na znanje Zapisnik sa sjednice

7. Prihvaća se ponuda Jambrošić Tours, Slatine 33, Mursko Središće za prijevoz djece na provođenje predškolskog odgoja u Dječjem vrtiću Maslačak u trajanju od 04. ožujka do 29. svibnja 2024. godine na relaciji Mursko Središće – Sitnice – Mursko Središće i to u iznosu od 67,00 eura po danu s uključenim PDV-om.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije