prigodna dodjela

FOTO Gradonačelnik Srpak podijelio besplatne članske iskaznice za knjižnicu mališanima s područja Grada

Besplatne članske iskaznice dobili su učenici prvih razreda i djeca vrtićke dobi

Najsjeverniji grad Republike Hrvatske od 13. studenog 2018. godine nosi počasni naziv ‘Grad Mursko Središće – prijatelj djece’. Kako bi opravdao taj naziv kroz niz aktivnosti i mjera Grad brine za djecu i mlade.

U ponedjeljak, 11. veljače gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak je zajedno s ravnateljicom Gradske knjižnice i čitaonice Mursko Središće Ivanom Sakač te predsjednicom Društva ‘Naša djeca’ Mursko Središće Ivanom Maltarić podijelio besplatne članske iskaznice učenicima 1.a i 1.b razreda Osnovne škole Mursko Središće te djeci iz Dječjeg vrtića “Maslačak” i dječjeg vrtića “Pahuljica”.

Gradonačelnik je, uz prigodnu dodjelu članskih iskaznica i uz ugodnu atmosferu punu veselja i razigranosti prvašićima pročitao priču o mišu i lavu dok je vrtićarcima postavljao razne pitalice iz slikovnice “Pogodi, pogodi”. Također, besplatne članske iskaznice podjeljene su i učenicima prvih razreda Područne škole Peklenica, a iste su podjelili predsjednica Društva “Naša djeca” Mursko Središće i predsjednica Mjesnog odbora Peklenica Ivana Maltarić i predsjednik Mjesnog odbora Križovec Marko Strojko.

– Vjerujemo da će posjet djece i roditelja u Gradsku knjižnicu biti zabavna i redovita aktivnost te molimo da se članske iskaznice koriste za posuđivanje isključivo dječje literature – kažu iz Grada Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije