MURSKO SREDIŠĆE

Koncert Dominika Padarića: Najljepše pjesme u Centru za kulturu ‘Rudar’

Gradonačelnik Dražen Srpak Dominiku je uručio prigodan poklon i poželio mu puno sreće i uspjeha te je naveo kako je ovim koncertom dokazao da je prava zvijezda

Mladi bariton iz Žabnika – Dominik Padarić, u petak je u Centru za kulturu “Rudar” Mursko Središće održao koncert zajedno sa svojim gostima Patrikom Zamudom, Ivicom Goričancom, Nikolom Mikulićem, Sebastianom Nedjeljkom i Patricijom Juračić.

Dominik je primljen na prestižnu svjetsku akademiju Royal Northern College of Music u Engleskoj. Grad Mursko Središće je stoga organizirao koncert, a sav prikupljeni prihod od ulaznica pripao je Dominiku kako bismo mu olakšali studiranje u inozemstvu. Svojim pjesmama, koje su bile mješovitog žanra, razveselio je brojnu publiku.

Na kraju koncerta Dominik se zahvalio svima na podršci te se tu pronašla i pokoja suza. Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak Dominiku je uručio prigodan poklon i poželio mu puno sreće i uspjeha te je naveo kako je ovim koncertom dokazao da je prava zvijezda.

Također mu je poručio nek usavršava i čuva svoj predivni talent. Dominik je siguran da glazba predstavlja njegov život i sve tome posvećuje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije