Na križanju prema Savskoj Vesi semafore će zamijeniti kružni tok

>> Na križanja prema Savskoj Vesi semafore će zamijeniti kružni tok

Na inicijativu Grada Čakovca u srijedu je u čakovečkoj gradskoj vijećnici održan sastanak s predstavnicima Hrvatskih cesta te komunalnih poduzeća s područja Grada, vezan uz rekonstrukciju križanja južne zaobilaznice i Kalničke ulice, odnosno zamjene semaforiziranog raskršća prema Savskoj Vesi, kružnim tokom.

Kako je naglasio zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca Mario Medved, na inzistiranje Grada, Hrvatske su ceste navedenu rekonstrukciju uvrstile u redovni plan izgradnje, a kako je izrada projektne dokumentacije pri kraju, potrebno se dogovoriti s komunalnim tvrtkama o eventualnim radovima na rekonstrukcijama komunalne infrastrukture.

Na sastanku su, pored predstavnika Grada Čakovca i Hrvatskih cesta, bili i predstavnici Međimurskih voda, Međimurje plina, Hrvatskog telekoma, Kabelsko distributivnog sustava, te projektantske kuće “Palmotićeva 45” iz Zagreba.

Ukoliko sve bude išlo prema planu, u roku od mjesec dana izdat će se građevinska dozvola, nakon čega slijedi raspisivanje javne nabave. Radovi bi u tom slučaju mogli započeti već ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije