VIDEO: Prisjetimo se šest nezaboravnih dana Porcijunkulovog

Bogatstvo pejzaža, očuvana priroda, vinorodni brežuljci, izvorna i bogata gastronomska ponuda, očuvani tradicijski obrti, izvorni folklor, bogato povijesno nasljeđe, mnogobrojne kulturne i zabavne manifestacije te nadasve radišnost i ljubaznost Međimuraca – odlike su našeg kraja.

Turistička zajednica Grada Čakovca organizacijom Porcijunkulovog ulaže trud ne bi li Čakovec nastavio tradiciju turističkog, poduzetničkog i kulturnog središta Međimurske županije. U tome su, sudeći prema brojnim pohvalama građana i izlagača, i ove godine uspjeli.

Veliki trud i organizaciju šestodnevne manifestacije na svojim je leđima podnijela ekipa iz Turističke zajednice garda Čakovca na čelu s Boškom Ban Vlahek.

– Poštovani građani, posjetitelji našeg predivnog grada Čakovca, najvećom kulturno-turističkom manifestacijom u Međimurju – Porcijunkulovo oteli smo zaboravu običaje, tradiciju i bogatu povijest Čakovca i Međimurja, a Vama, našim posjetiteljima ponudili atraktivne kulturne, zabavne i gastronomske sadržaje.

Slijedom toga, manifestacija je ove godine privukla rekordan broj posjetitelja što dokazuje kako Porcijunkulovo kvalitativno i sadržajno raste iz godine u godinu i penje se na visoko mjesto u turističkoj ponudi kontinentalne Hrvatske. Najsrdačnije Vam zahvaljujemo na potpori ovogodišnjeg Porcijunkulova! – poručuje Boška.

Kroz video kojeg su izradile LM Komunikacije prisjetite se kako je tih šest dana bilo u Čakovcu. Uživajte!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije