Žiškovčani dobili novu traktorsku kosilicu

Gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik gradonačelnika Mario Medved u srijedu su posjetili naselje Žiškovec te tamošnjem mjesnom odboru uručili ključeve nove traktorske kosilice.

Naime, stara kosilica nabavljena je prije desetak godina i to rabljena. Kako se često koristi, dala je svoje te ju je bilo potrebno zamijeniti. Prema riječima predsjednika Vijeća mjesnog odbora Žiškovec Dragutina Vugrinca, kosilica će koristiti za održavanje zelenih površina po naselju, no najviše će je koristiti NK “Dinamo” Žiškovec za održavanje nogometnog igrališta.

Gradonačelnik Kovač ključeve je predao predsjedniku nogometnog kluba Mladenu Kraljiću te naglasio da se podrška Grada prema mjesnim odborima vidi i na ovakvim malim stvarima. Rekao je i da je siguran da će se nabavljeni stroj koristiti za uljepšavanje i održavanje cijelog mjesta.

Posjet Žiškovcu odnosno tamošnjem nogometnom klubu iskorišten je kako bi se razgledale klupske prostorije. Inače, traktorska kosilica stajala je oko 16 tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije