FOTO: Obilježen Dan Ivanovca

>> FOTO: Obilježen Dan Ivanovca

Prigodnom svečanošću održanom u četvrtak u Društvenom domu u Ivanovcu obilježen je dan mjesta. Ovo, najveće prigradsko naselje u sastavu Grada Čakovca ima u posljednje se vrijeme ubrzano razvija, a zahvaljujući udrugama koje djeluju na tom području ima razvijen društveni život.

U svom govoru, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Ivanovec Tihomir Žbulj istaknuo je da su u posljednje dvije godine na području Ivanovca pokrenute mnoge investicije, ali i da se još mnoge projektiraju. Posebno je istaknuo početak gradnje školske sportske dvorane tamošnje osnovne škole, koja se lani započela graditi te koja će biti završena kako je planirano.

Mjesto se razvija, zahvaljujući bogatom društvenom životu napreduje te postaje jedno od najaktivnijih čakovečkih prigradskih naselja.

Predsjednik Gradskog vijeća Jurica Horvat čestitajući dan mjesta, rekao je da aktualna vlast prema planu ispunjava sve ono što je najavljivala. Posebno je pohvalio rad brojnih udruga s ivanovečkog područja, koje svojim radom promoviraju svoje mjesto, ali i Grad Čakovec.

U sklopu oblijevanja Dana mjesta održana je i utrka atletske kros lige te izložba ručnih radova i rukotvorina koje su izradile članice Udruge žena “Izvor” iz Ivanovca. Inače, ova udruga je na svečanoj sjednici podijelila i zahvalnice te priznanja ustanova i pojedincima koji su im tijekom godine pomagali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije