Ljeto u Gradu Zrinskih donosi više od 20 različitih programa

Od 26. lipnja do 18. srpnja 2015. godine, u Čakovcu će se održati festival “Ljeto u Gradu Zrinskih“. Ove godine program traje tjedan dana više nego prošlih godina, a ukupno je organizirano preko 20 različitih programa.

Program je predstavljen na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u čakovečkoj Gradskoj vijećnici, a o Ljetu su govorili organizatori Robert Lisjak i Emil Marciuš te pročelnik UO za društvene, protokolarne i europske poslova Grada Čakovca David Vugrinec.

Šest koncerata, pet predstava, dvije filmske večeri, izložba, stand-up komedija, dio su programa koje su pripremljenog za ovu 12 godinu za redom koliko su organizatori. Program započinje kazališnom predstavom Gradskog kazališta Požega pod nazivom “Vjenčani list”, a završava koncertom Partibrejkersa. Osim njih nastupit će i Elemental, Silente, ZZ kvartet, Ladarice i orkestar Lada te Mascara.

Od kazališnih predstava, čakovečka publika moći će uživati u i novoj predstavi Kerekesh teatra “Krtice”, nagrađenoj predstavi “Planet Arta” pod nazivom “Ritina škola”, te komediji Vida Baloga i Denisa Bašića “Drobilica”. Svi programi su besplatni.

Kompletni program “Ljeta u gradu Zrinskih” pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije