FOTO: Završna svečanost najmlađih čakovečkih “maturanata”

>> Završna svečanost najmlađih čakovečkih “maturanata”

Mališani, njih 252, polaznici čakovečkih dječjih vrtića, završnim mimohodom gradskim ulicama i svečanošću u Centru za kulturu na kojoj je bilo pjesme, plesa i prikaza starih tradicijskih igri oprostili su se i službeno od još jedne vrtićke godine.

Nakon, za neke od njih, pet godina provedenog života u vrtiću, predškolci su stasali za novi let, kazala je tom prigodom ravnateljica Dječjeg vrtića Čakovec Gordana Patarčec.

>>> Veliku fotogaleriju pogledajte klikom ovdje

– U njihovom odrastanju dijelili smo sretne i tužne trenutke. Bilo je tu veselja, svađa,a li i prvih simpatija i ljubavi. Želimo da naši predškolci u život ponesu ono najbolje što smo im pružili – sigurnost, ljubav i znanje. Patarčec je mališanima poručila da žive puninu sadašnjosti, ali nek ne raskidaju spone s prošlošću, već se nadovežu na nju.

Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač kazao je kako je predškolsko obrazovanje bitno za svako dijete, a u svemu tome veliku ulogu imaju vrtićke tete, kojima je uputio posebnu zahvala u ime svih roditelja, a klincima (predškolcima) poželio puno uspjeha u školi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije