Pridružite se 30. svibnja snimanju milenijske fotografije Čakovca

Lovely Medjimurje i Turistička zajednica grada Čakovca ove godine žele obilježiti Dan grada stvaranjem milenijske fotografije Čakovca u čijoj bi kreaciji sudjelovali svi građani Čakovca, udruge, poduzeća, pojedinci. Za uspješnu realizaciju potrebno je više od 2000 građana.

Snimanje promotivnog spota za povijesnu fotografiju grada Čakovca održano je na vojnom poligonu u staroj vojarni, današnjem Tehnološko inovacijskom centru TIC-u u kojem su sudjelovali svi studenti Međimurskog veleučilišta MEV i djelatnici TIC-a.

Realizacija ovog projekta održat će se 30. svibnja 2015. (subota) na čakovečkom Trgu Republike, ispred Centra za kulturu s početkom u 10 sati uz bogat prigodni program.

– Sa zadovoljstvom možemo pripočiti da se projektu “Lovely Čakovec 2015” pridružio i začetnik milenijskih fotografija u lijepoj našoj, gospodin Šime Strikoman, diplomirani filmski i televizijski snimatelj koji je do sada napravio više od 400 milenijskih fotografija.

Ovim putem vas pozivamo da s nama postanete dio povijesti, da pokažemo svijetu koliko volimo naš prelijepi grad Čakovec i širimo zajedništvo građana samog grada – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije