Nakon kišobrana i srca, Ulicu kralja Tomislava krase uskrsne pisanice

>> Nakon kišobrana i srca, Ulicu Kralja Tomislava krase uskrsne pisanice

U suradnji s djecom iz čakovečkih, ali i ostalih međimurskih dječjih vrtića i škola, Turistički ured TZ Grada Čakovca, povodom nadolazećeg Uskrsa ponovo je Ulicu kralja Tomislava učinio posebnom. Naime, tijekom današnjeg dana postavljene su pisanice koje su izradile vrijedne ruke međimurskih mališana.

Za sutra je u planu i postavljanje trave i većih šarenih jaja, koje su rad djelatnika Turističkog ureda. U realizaciji postavljanja nove kreativne instalacije i ovoga su puta sudjelovali ČAKOM-ovi djelatnici Dario Sklepić i Vlado Novaković.

Potraga za uskrsnim jajima održat će se bude li to dozvolio vrijeme

Turistička zajednica grada Čakovca je za sve klince i klinceze željne avanture pripremila i obojila 200 uskrsnih jaja, međutim strašni čakovečki Pozoj njihovom je uskrsnom zecu ukrao sva jaja i sakrio ih u Perivoju Zrinskih. Stoga, voditeljica Turističkog ureda Grada Čakovca Boška Ban Vlahek, poziva sve mališane da im pomognu u potrazi i uz pomoć zeca, pronađu što više skrivenih jaja.

Potraga počinje u subotu, 4. travnja, u 10 i traje do 11 sati. Dijete koje pronađe najviše jaja i donese ih u Turistički ured nagradit će poklon paketom, koji će mu uručiti gradonačelnik Stjepan Kovač, dok će svi sudionici potrage biti nagrađeni diplomom uskrsnog zeca.

Sve će se to naravno dogoditi bude li u subotu, 4. travnja lijepo vrijeme. Naime, kako je rekla voditeljica turističkog ureda u subotu će biti potrage za jajima ako će roditelji kod kuće “vedriti” i potruditi se da bude sunca. U slučaju da padne kiša odustaje se od potrage i djeca će moći od utorka za svoju iskazanu volju i želju da pomognu, doći u Turistički ured i podići svoju diplomu i prigodne poklone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije