Polazak na karneval u Kapošvar je ove subote ispred Hotela Park

U okviru IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska, Turistička zajednica grada Čakovca partner je na projektu 4 Towers (“Virtual route of history, culture and tradition linking the area between Nagykanizsa, Kaposvar, Koprivnica, Čakovec”) gdje s partnerima iz Koprivnice, Nagykanizse i Kaposvara nastoji kroz turizam i kulturu ojačati suradnju i povezati se.

Dio aktivnosti samog projekta podrazumijeva organizaciju kulturnih i turističkih evenata u Čakovcu, Koprivnici, Nagykanizsi te između ostaloga i organiziranu posjetu karnevalu koji će se u subotu, 7. veljače održati u Kapošvaru. Kapošvar se nalazi u jugozapadnom dijelu Mađarske i zapadnom dijelu Panonske nizine na rijeci Kapošu.

Polazak na karneval u Kapošvaru predviđen je u 7:00 sati kod Hotela Park u Čakovcu. Sve prijavljene iz TZ grada Čakovca mole da se okupe u 6:45 sati kako bi riješili tehničke stvari vezane uz putovanje. Prijavljene također podsjećaju da ne zaborave osobnu iskaznicu. Mjesta u autobusima više nema, a ukoliko imate dodatnih pitanja možete ih nazvati na 040 313 319 svakim radnim radnom od 8-17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije