TZ grada Čakovca vodi vas na karneval u Kapošvaru

U okviru IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska, Turistička zajednica grada Čakovca partner je na projektu 4 Towers (“Virtual route of history, culture and tradition linking the area between Nagykanizsa, Kaposvar, Koprivnica, Čakovec”) gdje s partnerima iz Koprivnice, Nagykanizse i Kaposvara nastoje kroz turizam i kulturu ojačati suradnju i povezati se.

Dio aktivnosti samog projekta podrazumijeva organizaciju kulturnih i turističkih evenata u Čakovcu, Koprivnici, Nagykanizsi te između ostaloga i organiziranu posjetu karnevalu koji će se održati u Kapošvaru.

Kapošvar se nalazi u jugozapadnom dijelu Mađarske i zapadnom dijelu Panonske nizine na rijeci Kapošu. Karneval u Kapošvaru održat će se u subotu 7. veljače 2015. godine, a Turistička zajednica grada Čakovca poziva vas da i vi posjetite ovaj event, a za sve zainteresirane biti će organiziran besplatan prijevoz autobusom iz Čakovca, u prijepodnevnim satima.

Zbog ograničenog broja mjesta mole vas da mjesto u autobusu rezervirate najkasnije do ponedjeljka, 2. veljače u Turističkom uredu Turističke zajednice grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, Čakovec ili na broj telefona 313 319.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije