Čakovečki gradonačelnik posjetio i darivao dežurne službe

>> Čakovečki gradonačelnik posjetio i darivao dežurne službe

Već tradicionalno, u prvim satima nove godine, gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač sa svojim zamjenicima Romanom Bogdanom i Mariom Medvedom odlazi u posjet dežurnim službama. Tako je nakon novogodišnje čestitke koju je Kovač uputio građanima okupljenima na Trgu republike, na kojem je na dočeku na otvorenom bilo oko 4000 ljudi, delegacija Grada Čakovca prvo posjetila Javnu vatrogasnu postrojbu. O tomu kakvi su bili posljednji sati stare i prvi sati nove godine Mladen Kanižaj zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Čakovec je kazao da su u posljednjim satima stare godine vatrogasci imali jednu intervenciju na području grada, kada se zapalio kontejner sa smećem, dok prvi sati Nove protječu mirno.

Nešto više posla od vatrogasaca imali su policajci, pa je tako Dragan Stojić voditelj OKC-a Policijske uprave Međimurske spomenuo prometnu nesreću između Čakovca i Štefanca u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. Kada je riječ o narušavanju javnog reda i mira policija bilježi nekoliko slučajeva u Nedelišću, a bilo je i četiri slučaja ranjavanja s petardama u kojem je jedna osoba teže ozlijeđena.

Nakon posjeta Policijskoj upravi Međimurskoj gradonačelnik Kovač sa svojim se zamjenicima uputio i do čakovečke Hitne, gdje je dežurni liječnik u novogodišnjoj noći bio dr. Darko Fratrić koji je također potvrdio da je bilo dosta posla, odnosno stizali su pacijenti čije su ozljede bile vezane uz konzumaciju alkohola, padova ali i već spomenutih pirotehničkih sredstava.

Na kraju novogodišnjeg obilaska delegacija Grada Čakovca posjetila je i odnijela poklone na Odjel pedijatrije ŽB, kao i u rodilište, no darovi za prvo međimursko novorođenče u 2015. godini još uvijek nisu uručeni s obzirom na to da u prvim satima Nove na odjelu Odjelu ginekologije i porodništva nije bilo nikoga novog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije