Tradicionalni doručak gradonačelnika Stjepana Kovača za čakovečke novinare

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač sa svojim zamjenicima Romanom Bogdanom i Mariom Medvedom priredio je u prigodi Božićno-novogodišnjih blagdana tradicionalni doručak za novinare. To je bila prilika i za kratki osvrt na godinu koja je na izmaku te najavu onoga što nas očekuje u 2015-toj.

– Na kraju smo godine, kazao je Kovač za koju se može reći da je bila zadovoljavajuća. Puno toga se napravilo, a ono što nismo stigli zbog nekakvog vremenskog ograničenja i vremenskih uvjeta prebacujemo na iduću godinu, tako da počinjemo u “šestoj” brzini već s prvim danima 2015.

Ono što me posebno veseli je otvaranje novih radnih mjesta i vraćanje jedne pozitivne poduzetničke klime u Čakovec. Najveća investicija u 2015-toj na području grada Čakovca bit će “aglomeracija”, komunalno infrastrukturni projekt vrijedan 273.000.000 kuna.

Ove godine manifestacija Advent u gradu Zrinskih pokazala je da “grad živi” te da su građani željni takvih događaja i sadržaja namijenjenih za sve generacije. Nadamo se da su ovogodišnja događanja samo jedan dobar temelj za neke nove, slične manifestacije, koje će postati tradicija.

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač uputio je i čestitku svim građanima poželjevši im prije svega puno zdravlja i sreće. Isto tako, Kovačeva želja je da se sve ono što je zacrtano u gradskim planovima i ostvari jer veliki dio projekta namijenjen je upravo za to da bi građanima Čakovca život bio bolji i kvalitetniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije