Čakovečki turistički vlakić danas kreće na svoju prvu vožnju

Dok se mnoge linije na kojima voze vlakovi diljem Međimurja ukidaju, u strogom centru Čakovca od danas je uvedena jedna nova. Naime, u blagdanskom ruhu, nešto poslije 16 sati na svoju će prvu vožnju krenuti turistički vlakić koji će povezivati lokacije u samom središtu grada na kojima se odvija adventski program.

Tako će se čakovečka blagdanska atmosfera moći doživjeti na jedan poseban način od danas, (petak) 12. prosinca u 16 sati. Svakih tridesetak minuta, odnosno po potrebi Božićni vlak će kretati sa središnjeg gradskog trga (ispred Centra za kulturu), voziti ulicom Kralja Tomislava do Trga Eugena Kvaternika i preko Ulice Matice hrvatske ponovo stići do Trga Republike.

Vožnje ovog petka počinju u 16 sati i traju do 20 sati, dok će u subotu i nedjelju vlakić voziti od 10- 20 sati, kazao je Nikola Mesarić “strojovođa” koji će upravljati ovom zanimljivom i veselom kompozicijom. Vožnja je naravno namijenjen ponajprije našim najmlađim sugrađanima, a cijena vozne karte spomenute “ture” je 10 kuna po osobi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije