Gradonačelnik Kovač pozvao menadžere da investiraju na čakovečkom području

>> Gradonačelnik Kovač pozvao menadžere da investiraju na čakovečkom području

U petak je u zagrebačkom hotelu “Westin” održana godišnja svečanost dodjele nagrade Menadžer godine 2014. godine. Ovaj event već više od dvadeset godina organizira udruga menadžera Croma, a ove godine suorganizatori su bili Međimurska županija i Grad Čakovec.

>>> Croma 2014: Franjo Sobočan i Mihalj Novinščak poduzetnici godine

Na početku programa kratkim filmom predstavio se Grad Čakovec. Pozdravljajući nazočne, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač pozvao je sve one koji kreću nove investicije da u svoje planove uključe i Čakovec. Naime, naš grad pred ostalima ima mnoge komparativne prednosti, a učinkovita administracija, industrijska tradicija te stručna radna snaga sigurno su aduti kojima Čakovec može biti atraktivan poduzetnicima.

“Čakovec je grad s razvijenom metalskom, prerađivačkom, prehrambenom i tekstilnom industrijom, a mnogo ulažemo i u razvoj IT tehnologija i turizma. Vjerujem da će Čakovec u budućnosti biti još važnije industrijsko središte nego dosad.”, naglasio je, među ostalim, gradonačelnik Kovač.

Inače, dodijeljeno je 14 godišnjih nagrada, a među najboljim ovogodišnjim hrvatskim menadžerima je i Mihalj Novinščak, vlasnik i direktor tvrtke “Promming” iz Čakovca.

Na svečanosti proglašenja bili su i zamjenici gradonačelnik Mario Medved i Romano Bogdan, te desetak uspjeških čakovečkih poduzetnika i menadžera.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije