Završila zabavna škola nogometa

Ljetni praznici polako se bliže kraju, a kako bi djeci bili što sadržajniji, pobrinuli su se u Malom Mihaljevcu. Naime, već nekoliko godina za redom na tamošnjem nogometnom igralištu organiziraju Malu školu nogometa. Ovogodišnja je završila ovog petka.

U organizaciji Udruge mladih Malog Mihaljevca, a uz pokroviteljstvo Međimurske županije, Grada Čakovca, Općine Sveti Juraj na Bregu i Općine Šenkovec, protekli se tjedan u ovom gornjomeđimurskom mjestu okupilo 200-tinjak djece iz cijelog Međimurja, te se iz igru i druženje učilo čarima nogometa.

Čestitajući sudionicima u ime Grada Čakovca, zamjenik gradonačelnika Mario Medved rekao je da ovakve manifestacije djecu vraćaju u prirodu, pridonose jačanju natjecateljskog i timskog rada, te korisnim aktivnostima ispunjavanju vrijeme ljetnih praznika. Stoga nismo dvojili kad nam se organizator obratio za pokroviteljstvo, rekao je zamjenik Medved.

Inače, Zabavna škola nogometa je projekt danske nevladine organizacije CCPA (Cross Cultures Projets Association) koji je započeo 1998. godine, a provodi se na većem dijelu Hrvatske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije