Praznik za uši i dušu: Veliki koncert Massima u Čakovcu

Popularni glazbenik i pjevač Massimo u nedjelju, 3. kolovoza stiže u Čakovec gdje će u sklopu Porcijunkulovog održati veliki koncert na pozornici u središtu grada.

Velika uzlazna putanja njegove karijere, nakon raspada legendarne grupe Dorian Gray, počela je 2002., kad je potpisao ugovor s Aquarius Recordsom koji mu izdaje album “Vještina”. Željan povratka u bend polako je okupio ekipu. “Alkemičari” se okupljaju i pjevač kreće sa serijom koncerata.

Nastaje album “Vještina II”. Albumi su to koji su ga vratili u sam vrh hrvatske pop-rock glazbe. 2013. godinu posvetio je jubileju 30 godina karijere. Massimo je dobitnik i pet Porina za izvedbu pjesama “Znam zašto te osjećam” (2004.), “Bacila je sve niz rijeku” (2005.), “Ne plači” (live 2006.), “Da mogu” (2007.), “Iz jednog pogleda” (2012.)

Ovaj vrhunski glazbenik svojim obožavateljima poručuje da će napraviti najljepšu glazbeno-vizualnu priču i od sveg gušta je dati čakovečkoj publici. Na vama je da dođete i uživate od 21 sat u prepoznatljivom vokalu Massima i njegovim izvedbama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije