Kad se političari opuste: Kovač i Vidović otkrili skrivene talente

Zamjenik međimurskog župana Zoran Vidović i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač u subotu, 5. srpnja boravili su u najistočnijem dijelu Međimurja. Najprije su u Donjoj Dubravi sudjelovali na svečanosti obilježavanja 350. obljetnice smrti Nikole Zrinskog i pada Novog Zrina.

Tamo je Kovač bio kao izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića koji je bio pokrovitelj događaja. Boravak u tom kraju spomenuti dvojac iskoristio je za radni posjet Općini Kotoriba gdje su im domaćini bili načelnik Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki.

Nakon službenog razgovora, uslijedio je opuštajući dio u kojem su i Vidović i Kovač pokazali svoje glasovne i sviračke sposobnosti. Igrom slučaja s gitarom je naišao glazbenik Zoran Horvat iz poznatog sastava Duo Romantik. Bez puno razmišljanja Vidović i Kovač su uzeli gitaru u ruke i, kako su rekli, nakon dužeg vremena ponovno zasvirali i na trenutak se odmorili od brojnih obaveza.

Iako se činilo da će to biti samo svirka za “gušt”, svojim izvedbama sve su oduševili, a javnosti otkrili svoje skrivene talente. Tko zna, možda jednog dana stanu na pozornicu i pod svijetlima reflektora održe zajednički koncert.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije