U Savskoj Vesi 42 ekipe na vatrogasnom natjecanju VZG Čakovca

U subotu 22. lipnja po vrlo ugodnom i lijepom vremenu na nogometnom igralištu u Savskoj Vesi pod domaćinstvom istoimenog društva, održano je natjecanje seniora i seniorki Vatrogasne zajednice grada Čakovca gdje je ukupno nastupilo 42 ekipe raspoređene u kategorije: muški ”A” i ”B” te žene ”A” i ”B”.

Izvodile su se dvije vježbe prema pravilniku vježbe sa VMŠ 3/1A i štafetne utrke. DVD Savska Ves može biti odveć zadovoljna, uz domaćinstvo koje je bilo odlično odrađeno uzeli su i dva prva mjesta i jedno treće. Na postolje su se popeli dva puta i ekipe DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane i DVD Gornji Vidovec.

U kategoriji muški ”A” nastupilo je najviše, 18 desetina. Najbrži su bili domaćini – DVD Savska Ves sa ukupno osvojenih 410,35 bodova, kao i najbržom izvedenom vježbom (34,15 s) od svih sudionika natjecanja.

Za njima su ”puhali” članovi DVD-a Krištanovec koji ovog puta nisu imali sreće već nespretno izgubili prvo mjesto. No, ”Gromovima” ide čast da su imali najbržu izvedenu štafetnu utrku sa 51,20 s. Na trećem mjestu je bila ekipa DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane sa 403,20 bodova.

U kategoriji muški ”B” nastupilo je 11 desetina. I ovoga puta najbrži i najspretniji su bili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec koji su konkurenciji ostavili daleko iza sebe. Do njih su bili članovi ekipe DVD-a Gornji Vidovec s razlikom od čak 9 bodova. Na trećem mjestu našla se ekipa DVD-a Žiškovec.

U kategoriji žene ”A” nastupilo je 8 desetina. Najbolja je bila ekipa DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane koje su osvojile ukupno 390,80 bodova i usprkos greški na vježbi zauzele prvo mjesto. Na drugo mjesto plairao se DVD Mačkovec, a treće DVD Savska Ves.

U kategoriji žene ”B” najbrže su bile domaće vatrogaskinje DVD-a Savska Ves koje su osvojile 403,90 bodova i tako još jednom potvrdile dominaciju na domaćem terenu. Do njih su se plasirali DVD Kuršanec i DVD Gornji Vidovec.

Na samom proglašenju rezultate je pročitao zapovjednik VZG Čakovca Željko Besedić, a vatrogascima su se obratilii predsjednik Gradskog vijeća grada Čakovca Jurica Horvat te tajnik VZMŽ Dragutin Trupković koji su svim ekipa zaželjeli puno uspjeha na nadolazećem županijskom natjecanju, a kojeg su izborile prve tri plasirane ekipe u svojim kategorijama i možda još pokoja ekipa prema rezultatima iz cijele županije (najboljih 10 ekipa prema vremenima iz županije još ima pravo nastupa na županijskom natjecanju, a da nisu bile među prvih 3 u svojoj kategoriji).

Više saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije