Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
BESPLATNA POMOĆ Trebate pravni savjet? Potražite ga besplatno u Čakovcu
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

PRAVNA KLINIKA U ČAKOVCU

BESPLATNA POMOĆ Trebate pravni savjet? Potražite ga besplatno u Čakovcu

Građani mogu dobiti besplatnu pravnu pomoć bez trošenja sredstava

Pravna klinika djeluje kao sastavnica Pravnog fakulteta u Zagrebu u čijem radu sudjeluju studenti, a svoja vrata je otvorila u listopadu, 2010. godine. Pravna klinika sudjeluje u sustavu pružanja besplatne pravne pomoći te u svom radu primjenjuje ključne vrijednosti pravne struke. Profesionalnost se promiče u kontaktu sa strankama, kao i javnosti.

- Kao pružatelji pravne pomoći, studenti svakoj stranci pristupaju jednako, kroz neposredan razgovor. Rad naših kliničara kontroliran je od strane naših akademskih mentora, odnosno profesora Pravnog fakulteta u Zagrebu i odvjetnika te nam se svaka stranka može s povjerenjem obratiti.

U sklopu projekta Vanjske klinike koji Pravna klinika provodi već devetu godinu, studenti kliničari odlaze u gradove izvan Zagreba i pružaju pravnu pomoć, odnosno preuzimaju slučajeve i daju opće pravne informacije te pravna mišljenja, korisnicima, koji nisu u mogućnosti doći u prostorije Pravne klinike u Zagrebu - poručuju.

Ovim putem vas obavještavaju da će njihovi kliničari biti u Čakovcu, u ponedjeljak 20. studenog 2023. godine u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 15 od 11 do 14 sati te se nadaju.

Kako bi ste se mogli što bolje upoznati s radom i djelovanjem Pravne klinike, na sljedećem linku se nalazi poveznica na našu web stranicu:
https://klinika.pravo.hr/
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video