Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
OTVORENA SEZONA Još jedan Vinski piknik ispunio Marinu Prelog zadovoljnim posjetiteljima
Grad Prelog

VINSKI UŽITAK

OTVORENA SEZONA Još jedan Vinski piknik ispunio Marinu Prelog zadovoljnim posjetiteljima

Drugo ovogodišnje druženje uz Vinski piknik, u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga, održano je posljednje svibanjske nedjelje, na najljepšem izletištu u ovom dijelu Hrvatske, na Marini Prelog

Sve je bilo tu kao i uvijek: ugodne svibanjske temperature, prekrasna priroda, dekice za uživanje, dobro društvo, odlična glazba i probrana vinska ponuda Vinarije Dvanajščak – Kozol. 

OTVORENA SEZONA Još jedan Vinski piknik ispunio Marinu Prelog zadovoljnim posjetiteljima Fotogalerija

Nakon odličnog otvorenja sezone vinskih užitaka na Prvomajskoj biciklijadi u Prelogu, bilo je ovo drugo druženje uz nagrađivana vina Vinarije Dvanajščak-Kozol, uz ukusno pripremljena jela iz Kederove kuhinje.

Za glazbenu zabavu pobrinuo se Expendable Unplugged Trio s obradama popularnih domaćih i stranih rock i pop-rock hitova.

Turistička zajednica Grada Preloga, Marina Prelog i Vinarija Dvanajščak – Kozol, novo druženje uz Vinski piknik najavljuju za 17. lipnja, kada će i druženje na dekicama uz vrhunska vina biti dio manifestacije Dani dravske ribe, isto tako u odličnoj organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga.

Najnovije

Reci što misliš!