Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
VELIKO MEĐIMURSKO SRCE U čakovečku bolnicu stigao još jedan respirator!
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Grad Čakovec

UDRUŽILE SE TVRTKE

VELIKO MEĐIMURSKO SRCE U čakovečku bolnicu stigao još jedan respirator!

Respirator su na poziv gradonačelnika Kovača zajednički kupile tvrtke Čakovečki mlinovi, EKO Međimurje, Ferro-Preis i Tegra

Na temelju poziva gradonačelnika Grada Čakovca Stjepana Kovača za pomoć Županijskoj bolnici Čakovec, nekoliko tvrtki s područja Međimurja udružilo se te kupilo još jedan respirator. Respirator je već stigao u našu bolnicu te se odmah može početi koristiti.

Vezana vijest

SVAKA ČAST! Gradonačelnik Kovač okupio poduzetnike, ubrzo skupljeno za još jedan respirator! STIŽE JOŠ JEDAN RESPIRATOR SVAKA ČAST! Gradonačelnik Kovač okupio poduzetnike, ubrzo skupljeno za još jedan respirator!

Ovaj uređaj neophodan za liječenje najtežih bolesnika oboljelih od COVID-19 zajednički su kupili „Čakovečki mlinovi“ d.d. Čakovec, „EKO Međimurje“ d.d. Šenkovec, Ferropreis d.o.o. Čakovec i „Tegra“ d.o.o. iz Čakovca.

Kako epidemiološka situacija u Međimurju i dalje nije dobra, a bolnica i dalje treba opremu i potrošni  materijal, gradonačelnik Kovač ponovno poziva sve tvrtke koje posluju na našem području da pomognu našem zdravstvenom sustavu te doniraju potrebno našoj bolnici.

Također, u ime svih građana zahvaljuje se tvrtkama koje su svojim donacijama omogućile kupnju ovog respiratora, kao i svima ostalima koji su se uključili u akciju pomoći bolnici.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!