najam površine za izlagače je besplatan

ODLIČNE VIJESTI Festival u Čakovcu: Gradom će se širiti opojni mirisi jagoda, šarolikog cvijeća i domaće hrane

Osim cvjetnih boja, centar grada ispunit će se i opojni mirisi jagoda iz svih krajeva Hrvatske

– Poštovani i dragi izlagači, naši vjerni prijatelji… konačno su mjere malo popustile. Danas smo i službeno dobili suglasnost od Stožera civilne zaštite za organizaciju i održavanje Festivala cvijeća, jagoda i tradicija. I eto, opet se možemo družiti u našem lijepom gradu – oglasila se danas vesela i vriijedna ekipa iz Turističke zajednice grada čakovca.

Festival cvijeća, jagoda i tradicija u Čakovcu održat će se sljedeći vikend od 29. do 31. svibnja 2020. (petak, subota i nedjelja).

– Koncept festivala osmišljen je s naglaskom na izložbu i prodaju cvijeća te drugog ukrasnog bilja, ali i kao predstavljanje raznih umjetničkih djela koja uključuju cvijeće. Osim cvjetnih boja, centar grada ispunit će i opojni mirisi jagoda iz svih krajeva Hrvatske, a s ciljem podizanja razine i prezentacije kulinarskih proizvoda i razvoja eno-gastro destinacije. Tijekom svih čakovečkih manifestacija već tradicionalno se njeguju običaji i kultura međimurskog kraja koji ni ove godine neće izostati zahvaljujući vrijednim rukama naših izlagača – otkrila nam je Boška Ban Vlahek, pomoćnica direktora TZ grada Čakovca.

Najam javne površine je besplatan za tematske izlagače, dok je ukupna cijena najma štandova TZ grada Čakovca s pripadajućom kutijom za skladištenje na zaključavanje 200,00 kuna za sve dane trajanja festivala. Naravno, možete imati svoj vlastiti štand.

– Ispunjenu i ovjerenu PRIJAVNICU možete dostaviti putem elektronske pošte na e-mail adresu: ksenija.zrna@cakovec.hr, faksom na broj 040/310-991, ili osobno u Turistički ured. Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju svakim radnim danom od 7 do 15 sati na broj telefona 040/313-319 – poručuju.

VAŽNA NAPOMENA: Izlagači i posjetitelji su se dužni pridržavati svih propisanih mjera u cilju sprječavanja širenja virusa Covida-19 prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije