NAKON DVA MJESECA

DOBRE VIJESTI Od ponedjeljka svoja vrata otvaraju čakovečki Gradski bazeni ‘Marija Ružić’

Epidemiološke mjere, prema kvadraturi prostora, dopuštaju boravak od 300 korisnika dnevno

Direktor Ekoma, Miodrag Novosel govorio je na današnjem predstavljanju projekta uređenja pomoćnog nogometnog igrališta na SRC ‘Mladost’ o Gradskim bazenima Marija Ružić koji su zbog epidemije virusa COVID-19 bili zatvoreni dva mjeseca.

>> FOTO Investicija od pet milijuna kuna: Pomoćni teren SRC-a Mladost dobiva umjetnu travu

Dobra je vijest, da od ponedjeljka, 18. svibnja, ponovo počinju s radom, no za sada će za korisnike biti otvoren dio s bazenom za treninge i rekreativno plivanje, dok će “manji” dio kompleksa gdje se nalaze manji bazen te bazen za djecu, kao i sauna, još uvijek biti zatvoreni zbog nepredviđenih radova na sanaciji krovnih greda.

Epidemiološke mjere, prema kvadraturi prostora, dopuštaju boravak od 300 korisnika dnevno, što neće znatno umanjiti dosadašnje svakodnevno funkcioniranje Gradskih bazena.

Gradonačelnik Kovač je komentirao i najavljenu investiciju izgradnje vanjskih bazena kod koje se očekuje završetak natječajnog postupka za izradu projektne dokumentacije. Početak radova očekuje se krajem ove godine, a procijenjena vrijednost projekta je 15 milijuna kuna.

Za srijedu, 20. svibnja, najavljeno je i ponovno otvaranje sportskih objekata u Čakovcu, prema propisanim epidemiološkim mjerama, za sve korisnike. U vezi s time, Kovač je zamolio sve korisnike sportskih objekata da se pridržavaju propisanih mjera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije