TRADICIONALNO MEĐIMURSKO JELO

VIDEO I FOTO Ovu deliciju naprosto obožavamo: U Čakovcu podijeljeno čak 1000 porcija odličnih trganci

U ponudi su bili trganci s vrhnjem, slaninama ili miješani

Besplatna podjela trganaca postala je nezaobilazan dio manifestacije Jesen u gradu Zrinskih pa se tako i ove godine miris poznate delicije širio centrom grada Čakovca.

Ispred ureda Turističke zajednice Čakovec građani su imali priliku isprobati tradicionalni težački obrok Međimuraca, a u ponudi su bili trganci s vrhnjem, slaninama ili miješani!

Vedro subotnje prijepodne izmamilo je Međimurce u centar grada, gdje je se ovih dana u sklopu manifestacije predstavljaju mnogobrojni izlagači iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Najprometniji štand ipak je bio onaj ispred ureda TZ Čakovca na kojem se od 10 sati formirao dugačak red za slasno tradicionalno jelo. 

Pune ruke posla imali su uvijek dobro raspoloženi djelatnici Turističke zajednice, na čelu s pomoćnicom direktora Boškom Ban Vlahek, koji su u sat i pol podijelili čak 1000 porcija slasne delicije.

Tako su se mnogobrojni posjetitelji manifestacije zaustavili kod njihova štanda, doručkovali, pričali, napunili baterije i nastavili šetnju gradom! Atmosferu subotnjeg prijepodneva i besplatne podjele trganaca pogledajte u nastavku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije