NADVOŽNJAK SE ZATVARA ZA PROMET

VAŽNA OBAVIJEST Za sav promet zatvara se čakovečki nadvožnjak u Kalničkoj ulici

Grad Čakovec apelira na građane, sudionike u prometu, da budu strpljivi jer se očekuje stvaranje povremenih većih gužvi u prometu na području Grada, a isto tako, da koriste obilazne pravce

Za sve sudionike prometa na području Grada Čakovca objavljujemo važnu obavijest. Naime, nadvožnjak u Kalničkoj ulici na kojem se zbog izvođenja radova promet u posljednjim mjesecima odvijao jednim trakom, od srijede, 25. rujna bit će u potpunosti zatvoren za sav promet.

Radovi 1. i 2. faze obnove nadvožnjaka privode se kraju. Riječ je o odizanju rasponskog sklopa radi zamjene ležaja, a po završetku tih radova nastaviti će se s 3. fazom obnove. Putem javnog natječaja, kao najpovoljniji izvođač, odabrana je tvrtka Geotehnika d.o.o., a u tijeku je potpisivanje sporazuma između Grada Čakovca i Hrvatskih cesta za izvođenje 3. faze radova na obnovi nadvožnjaka.

Izvođenje te treće faze radova, vrijedno je 3,8 milijuna kuna (+PDV). Rok za završetak radova ovisi o vremenskim uvjetima, no budu li oni pogodni za nesmetano izvršenje, nadvožnjak bi se za promet ponovo trebao otvoriti 1. prosinca ove godine kada bi trebala završiti obnova njegovog kompletnog gornjeg ustroja.
Grad Čakovec apelira na građane, sudionike u prometu, da budu strpljivi jer se očekuje stvaranje povremenih većih gužvi u prometu na području Grada, a isto tako, da koriste obilazne pravce. Prometna signalizacija za obilazne pravce bit će pravovremeno postavljena, pa se tako mole svi sudionici u prometu da poštuju novu privremenu signalizaciju kako bi se očekivane gužve svele na minimum.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije