završna konferencija

GRAD ČAKOVEC I MENEA U Wismaru održana završna konferencija projekta Dynamic Light

U radu tima su sudjelovali iz MENEA-e direktor Alen Višnjić te Iva Vrankić i Maja Bratko, a iz gradske uprave Slobodan Veinović

Zajednički tim Grada Čakovca i Međimurske energetske agencije d.o.o., MENEA sudjelovao je od 26. – 29. ožujka 2019. godine u njemačkom Wismaru na završnoj konferenciji projekta Dynamic Light u sklopu koje je održan i sastanak projektnih partnera.

Hochschule Wismar je vodeći partner i koordinira aktivnosti svih 17 partnera, a obzirom da projekt završava 31. svibnja 2019. godine, predstavljeni su rezultati dosadašnjeg  rada projektnih partnera te prezentacije predavanja priznatih stručnjaka za dinamičnu javnu rasvjetu iz Europe među kojima je bio i jedan hrvatski stručnjak, Dean Skira iz Pule.

Osim različitih priručnika koji su pripremljeni kao orijentiri za buduće investitore u javnu rasvjetu rezultat projekta je i implementacija dinamične javne rasvjete na različitim lokacijama u Hrvatskoj, Austriji, Sloveniji, Italiji, Češkoj i Njemačkoj. U radu tima su sudjelovali iz MENEA-e direktor Alen Višnjić te Iva Vrankić i Maja Bratko, a iz gradske uprave Slobodan Veinović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije