Nova atrakcija – isprobajte čakovečki Adrenalinski park!

>> FOTO: Nova atrakcija – isprobajte čakovečki Adrenalinski park!

Sportsko zabavna ponuda u Čakovcu od ove je subote bogatija za još jedan sadržaj. Naime, prigodnom svečanošću, kod Gradskih bazena “Marija Ružić”, u upotrebu je predan 200 tisuća kuna vrijedna Adrenalinski park.

Ovaj projekt u jednakim su omjerima financirali Grad Čakovec i Hrvatska turistička zajednica, a cilj mu je obogatiti zabavnu, rekreativnu i turističku ponudu koju u Čakovcu.

“Ovo je početak pretvaranja prostora oko gradskog bazena u sporsko rekreativni park u koji će dolaziti građani ali i svi posjetitelji našeg grada. Uskoro ovdje kreće izgradnja suvremenog mini golf igrališta vrijednog oko 750 tisuća kuna, za što smo također od Hrvatske turističke zajednice dobili pola milijuna kuna.

Vjerujem da ćemo dogodine pronaći model i pronaći izvore financiranja kako bi konačno bili izgrađeni i vanjski bazeni.”, rekao je među ostalim, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač te pozvao sve Čakovčance da iskušaju svoju spretnost u Adrenalinskom parku. U ovom je parku angažirano 16 voditelja koji su položili tečaj za voditelja. Njima je Kovač uručio i diplome istaknuvši da sigurnost onih koji koriste Adenalinski park mora biti najvažnija.

Kako je rekao direktor Gradskog poduzeća “Ekom” Miodrag Novosel, Adrenalinski park sastoji se iz dva dijela. Prvi je namijenjen djeci, a drugi odraslima. Tijekom prolaska kroz desetak izazova korisnici su cijelo vrijeme vezani sigurnosnim pojasom koji se ne može skinuti dok se ne dođe do kraja. Uz pažnju voditelja, mogućnosti za nezgodu smanjene su na minimum., rekao je Novosel.

Park će raditi u sklopu Gradskih bazena, no ima posebni ulaz. Svi koji ga žele koristiti, mogu se najaviti na ulazu u bazen, kako bi se obavijestiti voditelji. Svake subote popodne pak će biti organizirano dežurstvo te će se Adrenalinski park moći korisiti bez najave.

Korištenje vježbališta stoji 25 kuna, a za grupni posjet cijena je 20 kuna po osobi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije