Parni Valjak našao malu obožavateljicu – ona je Matea Krajačić (8)

Sve je spremno za dugoočekivani koncert Parnog Valjka u Areni Pula, koji će se održati 12. kolovoza 2016., a u njihovoj impresivnoj, 40 godina dugoj karijeri, to je prvi samostalni koncert koji će održati u tom veličanstvenom prostoru.

No prije nego što su bili u potpunosti spremni valjalo je potražiti posebnu gošću – a nisu joj znali ni ime!

Naime, Parni valjak prošli tjedan nastupio je na manifestaciji Porcijunkulovo, u Čakovcu i u prvom redu strastveno i iz sveg glasa pjevala je njihova najmlađa obožavateljica, koju su odmah primjetili. Kamere RTL televizije zabilježile su o kojoj se obožavateljici radi, obožavateljici zbog koje je Aki morao sići s pozornice, srdačno je pozdraviti i poljubiti.

Parni Valjak odlučio je pronaći djevojčicu, kao i njene roditelje, jer je žele kao svoju posebnu gošću na ovom posebnom koncertu – A u svom je naumu i uspio. Putem našeg portala pronašli su je u rekordnih 20 minuta. A ona je Matea Krajačić, ima 8 godina i ide u drugi razred. S roditeljima živi u Njemačkoj. Uspjeli smo uspostaviti kontakt s njezinim ocem Željkom koji nije krio oduševljenje nastalom situacijom.

Rekao nam je kako je rodom iz Novog Sela Rok te žive u 750 kilometara udaljenom Göppingenu i baš su ciljano došli na Porcijunkulovo i koncert Parnog valjka čiji su vjerni obožavatelji. Željko u podrumu obiteljske kuće voli zasvirati gitaru, a Matea ima i svoju pozornicu gdje nastupa pjevajući pjesme najdražeg joj Akija i Parnog valjka.

– Ona živi moj i svoj san jer Parni valjak je nama u srcu. Kada je saznala da je traže nije mogla vjerovati. Tata, pa zar je to istina? Stvarno ću ja biti posebna gošća u Puli? Budemo išli? – bila su pitanja koja su se redala od uzbuđenja – rekao nam je Željko i otkrio da će se svakako odazvati pozivu njima najbolje grupe i doći u Pulu.

– Sigurni smo da je ovo naša najmlađa obožavateljica. Za vrijeme koncerta bilo ju je predivno vidjeti kako voli pjesme i kako zna sve riječi, a govorimo o pjesmama koje su od nje stare više od trideset godina. Jednostavno nas je očarala! Posebno nas je dirnula i voljeli bi nju i njezine roditelje pozvati na naš koncert ovaj petak u Arenu Pula, kao našeg posebnog gosta.

Bit ćemo izuzetno sretni kada bi je pronašli i bili bi počašćeni njenim dolaskom – rekli su dečki iz benda Parni valjak. Želja će im se tako i ostvariti, a Matea s nestrpljenjem očekuje ponovni zajednički susret.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije