Orijentacijski klub Međimurje

BIT ĆE ZANIMLJIVO 18. Međimurje open u orijentacijskom trčanju

Start natjecanja u Čakovcu je u 10:30 sati na Planinarskom putu

Orijentacijski klub Međimurje iz Selnice ovog vikenda 26.-27. 10. 2024 organizira tri natjecanja iz orijentacijskog trčanja. U subotu su na rasporedu dva sprinta koji se boduju za Sprint kup Hrvatske i to na novoj karti Čakovec-Globetka te na karti Selnica-Ograd.

Start natjecanja u Čakovcu je u 10:30 sati na Planinarskom putu kod parkirališta PU međimurske. Samo natjecanje održava se ulicama kvarta Globetka te oko Graditeljske škole. Po završetku natjecanja svake trke slijedi proglašenje pobjednika koji će dobiti medalju za prva tri mjesta, dok je za natjecanje u Čakovcu, grad Čakovec osigurao prigodne poklon pakete za najbolje natjecatelje po kategorijama.

U orijentacijskom sportu natjecatelji su podijeljeni po spolu, dobi i fizičkoj spremnosti, tako da na natjecanju za Kup Hrvatske postoji 17 natjecateljskih kategorija gdje svaka kategorija ima zasebnu stazu. Start nije masovni već individualni te svaki natjecatelj ovisi sam o sebi, nemoguće je znati situaciju o brzini i preciznosti bilo kojeg natjecatelja u kategoriji do trenutka ulaska u cilj. Poslije natjecanja u Čakovcu slijedi natjecanje u Selnici, Okupljanje na Trgu Sv. Marka a start natjecanja je u 15:00 sati.

Završno natjecanje 18. Međimurje open je u nedjelju na novoj karti Mali Mihaljevec, gdje je na rasporedu Prvenstvo Hrvatske na srednjim stazama. Okupljanje je na imanju PG Geler s početkom u 11:00 sati.

-Na kraju molimo građane da nam se priključe i okušaju u natjecanju iz orijentacije prijavom na email okmedjimurje@gmail.com ili na tel 098 27 37 33 (Vladimir Tkalec). Prije svega molimo sve da nam ne diraju postavljene kontrolne oznake na terenu. Njih će pokupiti organizator po završetku natjecanja.
Na kraju zahvaljujemo svima koji nam pomažu oko realizacije natjecanja – poručuju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije