jesenske delicije

FOTO Pečeni kesteni, domaći kolači i odlični nastupi na Jesenskom sajmu u Krištanovcu!

Seoski trg u Krištanovcu u nedjelju je bio ispunjen mnogobrojnim posjetiteljima, ali i zamamnim mirisima pečenih kestena i kolača

Naime, u organizaciji Udruge žena Krištanovec, uz pomoć ostalih udruga koje djeluju u mjestu i gostiju izlagača održan je 2. Jesenski sajam.

Nazočne je na samom početku pozdravio predsjednik VMO Krištanovec Damir Bakač, a sajam koji je sufinanciran proračunskim sredstvima Grada Čakovca otvorio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Josip Varga, koji je tom prigodom kazao, ‘Uvijek je lijepo doći u Krištanovec, mjesto vrijednih i marljivih ljudi.’

Dokaz tomu je i današnji 2. Jesenski sajam na kojem su izloženi plodovi rada vaših ruku. Grad Čakovec i dalje će pratiti i pomagati u svim programima koje udruge građana pripremaju.“ Sajam je posjetio i župan Međimurske županije Matija Posavec.

Kako je istaknula predsjednica Udruge žena Krištanovec Željka Škvorc posjetitelji su mogli uživati u obilju domaćih kolača, tjestenine, meda, vina i pekmeza vrijednih domaćica, uz želju da ovaj sajam postane tradicija u godinama koje dolaze.

Spomenimo kako su članovi DVD-a Krištanovec pripremili grah za sve posjetitelje, članovi Udruge umirovljenika-Podružnice Krištanovec izložili su osvojene nagrade i priznanja, ali i fine domaće kolače. Članice Udruge žena Krištanovec spremile su uz kolače i langoše. Uživati se moglo i u pečenim kestenima koje su nudili članovi Udruge branitelja Krištanovec i NK Krištanovec.

Nije se zaboravilo ni na najmlađe koji su mogli uživati u velikom toboganu na napuhavanje. Kulturno umjetnički program obogatili su članovi KUD-a Katruže iz Ivanovca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije