DVD GORNJI VIDOVEC U Ivanovcu održana primopredaja novog vatrogasnog vozila

U Ivanovcu je u subotu, 12. listopada, održana svečanost primopredaje novog vatrogasnog vozila koje će povećati operativnost DVD-a Gornji Vidovec

Tom su prigodom ključeve vozila zapovjedniku DVD-a Gornji Vidovec Robertu Črepu i predsjedniku Mariu Peteku uručili gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Čakovca Mario Medved.

Predsjednik DVD-a Gornji Vidovec Mario Petek  istaknuo je kako se radi o kombi vozilu marke Renault Trafic koje je vrijedno više od 45.000 eura, a namijenjeno je za prijevoz osoba.

Gradonačelnica Ljerka Cividini  poželjela je vatrogascima puno uspjeha u preventivnom radu i na natjecanjima, te što manje intervencija, naglasivši kako je važno da su spremni i opremljeni za sve moguće situacije u kojima se očekuje njihovo djelovanje, u čemu će sigurno pomoći novo vozilo. Istaknula je i to kako će Grad Čakovec i nadalje ulagati u vatrogastvo kao i u druge projekte značajne za Ivanovec. Tijekom prošle godine uz pomoć sredstava Grada Čakovca obnovljena je fasada vatrogasnog doma, a u planu je i izgradnja  montažnog spremišta za novo vozilo.

Sve okupljene pozdravio je i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Čakovca Mario Medved zahvalivši Gradu na financiranju pri nabavi vozila te poželjevši DVD-u Gornji Vidovec  puno uspjeha u daljnjem radu.

Nakon svečane primopredaje župnik Župe bl. Alojzija Stepinca u Ivanovcu, vlč. Alojzije Pakrac, uz prigodnu molitvu blagoslovio je novo vozilo „Vidovskih“ vatrogasaca. Primopredaji vozila su još nazočili i predsjednica Mjesnog odbora Ivanovec Melita Kraljić i članovi DVD-a Gornji Vidovec kao i mnogobrojni predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja VZG Čakovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije