vrijedni radovi

ČAKOVEC Radovi u Ulici Miroslava Magdalenića, na Jugu postavljena svjetlosna konzola za osvjetljavanje pješačkog prijelaza

Nakon provedene prošlogodišnje 1. faze, koja je obuhvatila djelomičnu sanaciju ceste, staza i oborinske odvodnje u stambenom bloku u Ulici Miroslava Magdalenića u Čakovcu, odrađen je i dio radova na 2. fazi projekta sanacije

Nova faza radova obuhvatila je sanaciju i proširenje prilaza i parkirališta, te dodatnog uređenje pješačke staze, s ciljem poboljšanja sigurnosti svih korisnika.

Postavljen prometni znak za obilježavanje pješačkog prijelaza s unutarnjim LED osvjetljenjem i konzolom

Osim radova u Ulici Miroslava Magdalenića, na čakovečkom Jugu u Ulici Tomaša Goričanca postavljen je novi prometni znak koji dodatnim osvjetljenjem pješačkog prijelaza poboljšava vidljivost vozačima, a time doprinosi povećanju sigurnosti pješaka.

Projektom rekonstrukcije pješačkog prijelaza omogućen je i nesmetani pristup osobama koje se kreću s pomoću invalidskih kolica, a dosadašnji prometni znak za pješački prijelaz, postavljen je na stup nove konzole.

Postavljanje nove prometne signalizacije bila je nužna s obzirom na pojačani promet ulicom koji ugrožava sigurnost pješaka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije