novo u mjestu

FOTO Štefanec bogatiji za novu šetnicu i dječje igralište

U gradu Čakovcu i njegovim mjesnim odborima odvija se niz investicijskih projekata. Neki su od njih već dovršeni, neki su u tijeku, a neki su u fazi planiranja i pribavljanja dokumentacije

Kada je riječ o naselju Štefanec, u tamošnjem Društvenom domu izmijenjena je dotrajala građevinska stolarija, izradom, dobavom i montažom PVC stolarije, te zamijenjena elektronika na plinskom kotlu. U planu je sanacija društvene prostorije dvorane, odnosno podova u dvorani doma, kao i uređenje okoliša. Nakon prošlogodišnjeg uređenja istočnog platoa, izvedeno je vanjsko uređenje zapadnog platoa prema zgradi DVD-a, te nabavljeni hladnjak i ormarić za potrebe MO Štefanec.

Izgrađena i uređena nova šetnica s dječjim igralištem

Mjesto je ove godine dobilo uređenu i opremljenu novu šetnicu, dječje igralište s urbanom opremom, odnosno napravljena je rekonstrukcija postojećih i montaža novih igrala. U parku uz nogometno igralište postavljene su klupe sa sjenicom za odmor, a ukupna vrijednost radova na novoj šetnici i parku iznosi 69.200 eura.

Dopunjena je javna rasvjeta u samom mjestu, prema planovima izgradnje ugovorena je izrada projektno tehničke dokumentacije za pješačko-biciklističku stazu i autobusno stajalište u Štefancu.

Ovi projekti ne samo da unapređuju kvalitetu života u lokalnoj zajednici, već i jačaju osjećaj pripadnosti među mještanima, a Grad Čakovec i u mjesnim odborima nastavlja s razvojem, osiguravajući bolje sutra za sve svoje građane.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije