ČAKOVEC

FOTO Kontinuirano unapređenje prometne infrastrukture: Asfaltirane staze i Ulica Janka Slogara u Čakovcu

Naime, na području Martana Istok završeno je asfaltiranje pješačkih staza kod Ulice dr. Đorđa Pala, čija ukupna ugovorena vrijednost radova iznosi oko 130 tisuća eura

Tako je uz postojeći desni rub prometnica Ulice Josipa Bedekovića i Ulice Jurja Križanića izgrađen zeleni pojas i pješačko biciklistička staza širine 3 metra i dužine 257metara.

Druga staza, uz rub javne površine je širine 3 metra i dužine 182 metra. Također, unutar javnih površina izgrađene su dvije pješačke staze širine 2 metra koje povezuju već spomenute pješačko biciklističke staze izgrađene uz rub prometnica.

– Želim spomenuti kako predstoji i uređenje samih javnih površina gdje je na budućem parku, u planu postavljanje dječjeg igralište i rasvjete, a slijedi i hortikulturno uređenje, čime ne samo da će se obogatit sadržaji za stanovnike, već i estetski unaprijediti ovaj dio grada na čakovečkom Jugu, koji će poprimiti sasvim nove vizure, istaknula je gradonačelnica Cividini.

U sklopu projekta sanacije cesta, završeni su radovi i na asfaltiranju Ulice Janka Slogara u Čakovcu, projekta vrijednog oko 30 tisuća eura.

Ovi projekti samo su dio kontinuiranih ulaganja u prometnu infrastrukturu i poboljšanje kvalitete života građana.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije