ČAKOVEC

STIGLA JE KARTA Istražite sve lokacije nadolazećeg Porcijunkulova

Ove godine, manifestacija Porcijunkulovo donosi raznovrstan program koji će obogatiti kulturni i društveni život grada

S brojnim zanimljivim lokacijama, svaki posjetitelj će pronaći nešto za sebe.

Evo detaljnog pregleda svih lokacija i što možete očekivati:

  • KOMERCIJALNA ZONA: Smještena pokraj nogometnog stadiona SRC Mladost, ova zona će ugostiti poznate glazbene izvođače!
  • ZONA TRADICIJE: Od Franjevačkog trga do Perivoja Zrinskih, ova zona posvećena je očuvanju kulturne baštine. Očekujte sajam tradicijskih zanata, folklorne nastupe i razne prikaze starih običaja i vještina.
  • URBANA ZONA: Smještena u ulici Josipa Jurja Strossmayera i Parku Rudolfa Kropeka, urbana zona nudi moderni ugođaj s brojnim uličnim performansima, glazbenim nastupima i interaktivnim sadržajima. Savršeno mjesto za sve one koji vole suvremenu umjetnost i dinamiku grada.
  • PARK ZONA (Honolulu dječji kutak i Deklina Oaza): Smještena kod “Kule”, ova zona je posvećena obiteljima s djecom. Uživajte u dječjim igralištima, kreativnim radionicama i zabavnim aktivnostima za najmlađe.
  • DOBA ZRINSKIH: Jezero Starog grada bit će pravo središte povijesti, gdje će posjetitelji moći uživati u prikazima povijesnih atrakcija iz doba Zrinskih. Ova zona nudi i edukativne radionice te povijesne rekonstrukcije.
  • VINOGRAD: Smješten preko puta jezera Starog grada, ova zona je idealna za sve ljubitelje vina i gastronomije. Očekujte vinske degustacije, kulinarske radionice i uživanje u lokalnim specijalitetima.
  • LUNAPARK: Kod kružnog toka, pokraj Teniskog kluba Franjo Punčec, lunapark će pružiti zabavu za cijelu obitelj s brojnim atrakcijama, igrama i zabavnim sadržajima.

S toliko različitih lokacija i sadržaja, Porcijunkulovo 2024. obećava nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Koja će vam biti omiljena zona?

Iskoristite priliku i istražite sve što vam ove godine nudi manifestacija. Ne zaboravite pratiti najave i događanja kako biste maksimalno uživali u svim ponuđenim sadržajima!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije