ROTOR KOD LIDLA

RADOVI IDU KRAJU Najavljen završetak radova u ulici Stjepana Radića – prometni krkljanac izbjegnut za dlaku

Hoće li radovi biti gotovi do početka najveće čakovečke manifestacije 'Porcijunkulovo' ili ćemo pak, uz sva događanja koja nas čekaju za Porcijunkulovo, pisati i o prometnom krkljancu u Čakovcu?

Danas ujutro smo primijetili da se počelo asfaltirati kružno raskrižje kod Lidla u ulici Stjepana Radića u Čakovcu. U prolazu smo i pohvalili radnike koji na ovako visokim temperaturama rade na asfaltiranju.

No hoće li radovi biti gotovi do početka najveće čakovečke manifestacije “Porcijunkulovo” (1. do 5. kolovoza) ili ćemo pak, uz sva događanja koja nas čekaju za Porcijunkulovo, pisati i o prometnom krkljancu u Čakovcu? Odgovor na naše pitanje potražili smo direktno od Grada Čakovca.

“Radovi na rekonstrukciji raskrižja u kružno raskrižje Ulice Stjepana Radića, Sajmišne, Špinčićeve i Ulice 34. inženjerijske bojne su u završnoj fazi i svakako bi trebali biti gotovi do početka manifestacije ‘Porcijunkulovo’”. Ako ne bude nekakvih nepredviđenih situacija, a ne bi trebalo biti, s 22. 7. 2024. je završetak radova i onda puštanje u promet – potvrdili su nam iz Grada.

Prometni krkljanac za Porcijunkulovo tako će biti izbjegnut za dlaku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije