novost u gradu

SJAJNO ZA KOŠARKAŠE Nove košarkaške table s koševima na čakovečkom Jugu

Na košarkaškom igralištu uz teniske terene na čakovečkom Jugu postavljene su nove table s koševima

Naime, igralište se već godinama koristi za ljetne treninge mladih košarkaša KK Čakovec. S obzirom na to kako je samo igralište bilo dosta zapušteno, prošle su godine, u suradnji kluba i Košarkaškog saveza Međimurske županije obnovljene vanjske i unutarnje linije igrališta.

No, stare table s koševima bile su u lošem stanju i predstavljale su opasnost po igrače. Zbog toga su Košarkaški savez i Grad Čakovec nedavno zajednički financirali nabavu i montažu novih tabli s koševima. Vrijednost novih tabli, koševa i mrežica, kao i radova koji su obuhvaćali skidanje postojećih tabli, rezanje konstrukcije, te prilagođavanje postojećih okvira tablama i koševima i bojanje same konstrukcije iznose oko 2000 eura.

“Ovo je sjajna stvar za naše mlade košarkaše“, rekao je trener Bojan Hrkač. “Sada će moći trenirati u sigurnim i kvalitetnijim uvjetima.”

Predsjednik Košarkaškog saveza Međimurske županije Danijel Perčić dodao je: “Zahvaljujemo se Gradu Čakovcu na suradnji u ovom projektu. Ovo je još jedan korak u našim nastojanjima da se košarka u Čakovcu razvija i napreduje.”

Nove table s koševima znače da će mladi košarkaši Čakovca moći trenirati u puno boljim uvjetima, što će im pomoći da napreduju u ovom sportu. Ova investicija je također dobar primjer suradnje između kluba, saveza i lokalne samouprave u cilju poboljšanja sportske infrastrukture u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije