dugogodišnja ravnateljica

DJEČJI VRTIĆ CVRČAK Dugogodišnja ravnateljica Lidija Varošanec odlazi u zasluženu mirovinu

Veliko hvala za sve!

Djeca čakovečkog vrtića Cvrčak mimohodom ulicama grada te velikom svečanošću u Centru za kulturu obilježila su svoj oproštaj od vrtića. Vrtićki maturanti su uz svoje odgojitelje u potpunosti osmislili i priredili originalan prigodni program, kojim su pokazali što su naučili u vrtiću.

„Naša ravnateljica Lidija Varošanec ide u mirovinu te je ovo prilika da joj se svi zajedno zahvalimo na desetljećima rada u čakovečkom predškolskom sustavu i njenom doprinosu njegovom razvoju.“ kazala je gradonačelnica Ljerka Cividini.

“Od dana kad se zaposlila, predškolsko obrazovanje u Čakovcu znatno se promijenilo, naravno nabolje, a u tome velike zasluge ima i ona. Lidija, u ime svih nas, svih generacija djece koje si dočekala pred vratima vrtića i ispratila u školu, roditelja koji su ti na čuvanje povjerili najvrjednije što imaju, u ime cijelog predškolskog sustava u Čakovcu, velika ti hvala. I na kraju, današnji program održan je pod nazivom „Što se mora nije lako, ali uživat voli svatko.“

Lidija, sigurno se teško oprostiti od suradnika i prijatelja u vrtiću, no poznavajući te, u umirovljeničkim danima sigurno ćeš uživati i ispuniti sve one želje i planove koje nisi mogla tijekom radnog vijeka.“- poručila je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije