ANTUNOVO

VIDEO Završni dan ‘Antunova’ na čakovečkom Jugu: Jazz melodije, dječja igra i tamburaška glazba

Danas je zadnji dan manifestacije 'Antunovo' na čakovečkom Jugu, koja je proteklih dana donijela mnoštvo svečanosti i zabave

Jug je bio preplavljen raznim događanjima koja su privukla brojne posjetitelje, a završni dan nudi bogat program za sve generacije.

Danas je program započeo nastupom Big Banda Čakovec. Njihove jazz izvedbe razveselile su okupljene, stvarajući opuštenu i veselu atmosferu. Njihova glazba ispunila je zrak pozitivnom energijom i ritmom koji je mnoge potaknuo na ples i uživanje.

Nakon jazz nastupa, pozornica je prepuštena najmlađima. Dječji aktivni kutak, pod vodstvom Tene Vrzan, bio je ispunjen smijehom i igrom. Mališani su sudjelovali u raznim kreativnim radionicama, igrama i sportskim aktivnostima, koje su im omogućile da se izraze i zabave.

Kao vrhunac završnog dana, od 19 sati, nastupit će Tamburaški sastav Prim. Njihove tradicionalne tamburaške melodije zatvorit će manifestaciju ‘Antunovo’ na pravi način, stvarajući ugođaj zajedništva i veselja. Posjetitelji će moći uživati u poznatim melodijama i pjesmama koje slave lokalnu kulturu i običaje.

Ako još niste stigli, pozivamo vas da dođete na čakovečki Jug i budete dio Antunova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije