NI PIVA NI PERECA

PONIŠTEN DIO NATJEČAJA Oko SRC-a Mladost neće biti ugostiteljske ponude za Porcijunkulovo

Namjera je da se nakon koncerata za Porcijunkulovo posjetitelji ne zadržavaju oko Mladosti, već da se vrate u centar grada

Na aktualnom satu 24. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca koplja su se lomila i oko Porcijunkulova, bolne teme i za Grad, i za Turističku zajednicu, ali i za neke vijećnike.

Vijećnik Nino Vurušić tako se osvrnuo na raspisivanje i poništavanje dijela natječaja za ugostiteljsku ponudu na Porcijunkulovu te je gradonačelnicu Ljerku Cividini pitao zašto je Grad opet (kao i prošle godine) zakinut za do 13.000 EUR zbog poništavanja natječaja te zašto se uopće natječaj poništio.

Centar Čakovca bi trebao imati koristi od Porcijunkulova

Gradonačelnica Cividini je odgovorila: “Natječaj je dijelom poništen za zonu SRC-a Mladost, gdje će se održavati koncerti. Dakle, neće biti ugostiteljske ponude oko Mladosti. Namjera nam je da se nakon koncerata posjetitelji ne zadržavaju oko Mladosti, već da se vrate u centar grada te da ugostitelji koji su zakupili ili su smješteni u centru imaju koristi od Porcijunkulova.”

Ni piva ni pereca

“Znači nebu nikši štand s pivama, nikše pive i perece nemo tržili?”, zabrinuto je pitao vijećnik Vurušić, na što mu je gradonačelnica uzvratila: “Neće biti dodatnih javnih površina namijenjenih za ugostiteljsku ponudu oko Mladosti, dakle na potezu do Srednje škole Čakovec. Prodaja pića i jela predviđena je za zakupljene površine na kojima će se održavati koncerti.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije