dani grada čakovca

DANI GRADA ČAKOVCA Danas biciklijada, turnir u košarci i za kraj dan koncert Urbana

U 19 sati napravit će se milenijska fotografiju na Trgu Republike

Četvrtak, 30.svibnja, započinje trećim izdanjem biciklijade ČAK BAJK u organizaciji Grada Čakovca i Zajednice sportskih udruga Čakovca koja će trajati od 9 do 18 sati, na cijelom području Grada Čakovca. Osim na Trgu Republike u Čakovcu, sudionici biciklijade moći će posjetiti svih 13 mjesnih odbora u sastavu grada gdje će se na prigodnom punktu moći osvježiti i dobiti pečat u knjižicu. Sudionici biciklijadu mogu započeti u bilo kojem od 14 punktova, a sami će odrediti dionice koje žele voziti. Startnina koja iznosi simboličnih 1 euro za svakog sudionika moći će se uplatiti na punktovima u Čakovcu, Ivanovcu, Slemenicama i Šandorovcu

Košarkaški klub Međimurje Čakovec tradicionalno povodom Dana Grada Čakovca i ove godine 30. svibnja 2024., po 9. put organizira ČK Basket Fever, turnir u urbanom olimpijskom sportu 3×3 košarci. Turnir se ove godine igra u tri kategorije. U-11 i U-15 Blukids kup prijepodne od 9 sati i All Stars turnir od 17 sati.

U 19 sati napravit će se milenijska fotografiju na Trgu Republike, a kasnije u 21 sati slijedi nam koncert koji nije potrebno posebno najavljivati, već samo reći Urban & 4 u centru Čakovca.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije